Recept
Fermenterade blad till te
Fermenterade hallonblad. Detta kan också göras med andra blad, t.ex. svarta vinbär- och björnbärsblad.
Vinbärskvass
En festlig dryck som bubblar lite och har fantastisk färg!
Mispelmarmelad
Gör en delikat mispelnmarmelad med skördade mispelfrukter, kokossocker och vatten.
Zabaglione med Hasselnötter och Kompott
Njut av en luftig anisisops zabaglione serverad med kanderade hasselnötter och en söt björnbärs- och äppelkompott.
Humleblomster med Gråärtor, Svartrot och Kantareller
En unik mingelrätt för 20 personer med humleblomster, krispiga gråärtor, svartrot, kardborrerotchips, nypon och kantareller.
Äppelcidervinäger
Spara äppleskruttarna nästa gång du gör en paj och gör egen äppelcidervinäger av dem!
Örtsalt
Ge dina rätter en smakupplevelse med vårt hemlagade örtsalt, en kryddmix av libbsticka, pepparrot, kyndel och andra örter.
Syrlig Lakrits Måltidsdryck
Njut av vår Syrlig Lakrits Måltidsdryck, en unik blandning av rosenkvitten och anisisopblommor, perfekt som uppfriskande följeslagare till alla måltider.
Skogsträdgårdssallad
Sallad med växter från skogsträdgåden
Gör eget te!
Många växter påverkar vår hälsa och motståndskraft mot sjukdomar
Perenna Växter Wook
Blad från perenna växter som passar bra till wook
Mispelmarmelad
Ryssgubbefritters med äppel -och kirskålssallad och libbsticksdipp. Receptet är för 20 personer som mingelmat
Mirabellpaj
Den här pajen gjorde vi på sensommaren.
Ryssgubbefritters
Ryssgubbefritters med äppel -och kirskålssallad och libbsticksdipp. Receptet är för 20 personer som mingelmat